Bananen, candy bars, appels, ontbijtkoek, Sultana’s, komkommer, AA-Drink, water… Je vindt het allemaal in de golftas. Sonja neemt ons mee in de wereld van lekker & sportief eten. Golfers kunnen met hun vragen over voeding terecht bij Rhoerbak Golf met Sonja van de Rhoer.
|
column
Rhoerbak Golf met Sonja
auteurSonja van de Rhoer
Culinair journalist & publicist Opgegroeid
als dochter van een dranken groothandelaar en limonadefabrikant en dronk haar eerste glas Beaujolais (Fleurie) als zesjarige, verdund met water, tijdens het zondagse diner Docent Koken en Voedingsleer Werkte als elektrohuishoudkundige bij het Energiebedrijf in Den Haag Gaf jarenlang kooklessen en lezingen over gezonde voeding aan leden van vrouwenbonden en plattelandsvrouwen- verenigingen Verzorgt reportages, interviews en recepten Kookt voor de fotografie en verzorgt samen met fotografe Inez Pleizier de styling. Het resultaat van alle inspanningen in de keuken wordt door haar visueel vastgelegd en gepubliceerd Gepassioneerd golfer met de juiste concentratie en bekeken course management. Als ze bij de Veluwse Golf Club speelt, geniet ze van wind in de haren, zon op het gezicht en spelen maar Schrijft de column "Rhoerbakgolf" op de website Passie4Golf en wekelijks recepten voor Dagblad Trouw Website www. culinaireproducties.nl
|